Produktion

Vår produktion omfattar moderna tryckmaskiner med digital tryckteknik. Vi tillverkar på beställning, vilket innebär att vi tillverkar prints speciellt för dig efter att du har lagt din order.
Det innebär att ditt lifeprint är unikt och personligt vilket dessutom är bra för dig och miljön, eftersom vi inte producerar någonting som inte kommer våra kunder till glädje.

Maskinerna för våra lifeprints är certifierade från Nordic Swan Ecolabel som innebär en miljövänligare produktion.
Verifieringen "Swan Eco-label" föddes 1989 när Nordiska ministerrådet grundade "svanen" för att hjälpa konsumenterna att välja miljöcertifierade produkter.
Vi kan med stolthet försäkra dig om snabb leveranstid samt hög produktkvalitet och vi bryr oss om vår produktion och organisation, både internt och externt.