Om produkterna

Vilken storlek har printen?
Storleken är 50x70 centimeter (19,7 x 27,6 tum).

Ingår ramar med printen?
Ramar ingår inte, men vi säljer också ramar så när du beställer ett personligt print är det enkelt att lägga till en passande ram.

Kan jag skapa en anpassad design?
Visst, alla våra prints är anpassade och kan personifieras av dig i redigeringsverktyget.
Om du har speciella önskemål eller ytterligare frågor, vänligen ta kontakt med oss så ser vi vad som vi kan hjälpa till med.

Vilket papper använder ni?
Utskrifterna är tryckta på högkvalitativt papper på 200 g/m2 för att inte bara se bra ut, men för att kunna njutas av i många år.

Vem har designat era olika prints?
Illustrationerna är skapade av olika begåvade svenska designers som vi har valt för deras kvalitét i designarbetet och fingertoppskänsla.